Mellbarátok

Mi, férfiak megnézzük az „elénk pakolt árut”!

A nõk egy chippendale szemével.

Tommy boy háza táján jócskán zajlanak az események a Villából való kiköltözés után is. Rengeteget lép fel itthon és külföldön is, de lassan abbahagyni készül a táncot, sok kiéhezett hölgy őszinte bánatára…

Írta: jázmin
Mellbarátok, 2006.12.06.
Anettel való kapcsolatod elég rapszodikus mostanában. Összevesztek, kibékültök, összevesztek…

Igen, kb. negyed évig nem voltunk együtt, majd ismét összejöttünk, de ha most megkérdezed, hogy együtt járunk –e , nem nagyon tudok rá határozott választ adni… Nagyon megbántotta a családomat, én pedig erre vagyok a legháklisabb a világon!

Szerinted meddig lehet valaki chippendale?

Bármeddig, hisz van nagyon sok hölgy, aki az érettebb pasikat szereti. Én azonban nem szeretnék ebbe megöregedni. Ebben a szakmában abszolút a test van kiemelve, azt pedig addig szerencsés mutogatni, ameddig izmos, esztétikus. Én harminckét éves vagyok, tizenkét éve táncolok, és azt gondolom, lassan itt az ideje abbahagyni. Nem mintha kijöttem volna a formámból, hanem mert végre benőtt a fejem lágya, és elkezdtem más felé építeni a jövőmet.

Merre felé?

Leginkább a médiában szeretnék dolgozni. Nyáron kipróbáltam már magam rádiós műsorvezetőként, és elindultam a magyar zenetévé műsorvezető válogatásán is. Sokan szerették volna, ha bekerülök, de sajnos mégsem így alakult. A Való Világbeli szereplést mindig is tőkeként fogtam fel, amivel ismertséget lehetett szerezni, és amire a későbbiekben építeni lehet. Engem a valóságshow előtt itthon nem is nagyon ismertek, hisz többnyire privát partikon táncoltam, inkább külföldön dolgoztam sokat. Szeretnék valamilyen sporttal, egészséggel kapcsolatos műsort készíteni, de ha ez nem jön össze, az sem tragédia. Szívesen lennék pl. területi képviselő egy cégnél, és a táncosok szervezésével továbbra is foglalkozom.

Miért szeretik a csajok a chhipendaleket? A testi kontaktus vagy a kényeztetés miatt?

Mindenféleképpen a kényeztetés miatt!!! A férfiak mostanában gyakran elfelejtik, hogy mi kell a nőknek. Hogyan kell hozzájuk érni, bókolni, vagy egyszerűen csak kinyitni egy kocsiajtót udvariasságból.

Azért ebben mi nők is gyakran hibásak vagyunk…

Lehet, de a férfiaknak akkor is jobban oda kellene figyelni! Én a magánéletben és a színpadon is úriember vagyok, a hölgyek viszont gyakran meglepődnek ezeken a gesztusokon. Szerintem nem jó, ha a szerepek felcserélődnek. Az viszont a hölgyek részéről nem tetszik mostanában, hogy túlságosan is felkínálják magukat. A legtöbben túl sok mindent megmutatnak magukból. Mi, férfiak persze megnézzük az „elénk pakolt árut”,

ugyanakkor rögtön alkotunk is egy nem feltétlenül hízelgő véleményt…Sokkal izgatóbb, figyelemfelkeltőbb, ha kevesebb dolgot mutatnak meg nekünk.

Anettről l is láthattunk eléggé erotikus fotókat különböző újságok hasábjain…


Igen, ráadásul ezekre a fotózásokra legtöbbször én készítettem fel. Nagyon jól ismerem, tudom, hogy sporttal, egészséges életmóddal mit lehet belőle kihozni. Bár, ha úgy alakul, hogy együtt maradunk, szeretném, ha egyre kevesebb ilyen dolgot vállalna. Én is mászok kifelé ebből az életformából, és nem szeretném, hogy Ő meg bele csússzon.

Egyébként milyen lányok jönnek be Neked? Hosszú kapcsolataid voltak, vagy a rövidebb kalandokat kedveled?

Voltak kalandok is, de egyébként úgy alakult az életem, hogy három hosszú kapcsolatom volt idáig. Nekem ez szeretetfüggő, mindig azok jönnek be, akivel éppen vagyok. Szerintem egy nőt a kisugárzása határoz meg, és ha ez bejön, akkor úgy szeretem, ahogy van. Soha nem kértem még senkit, hogy csináltasson nagyobb melleket, ellenkezőleg! A volt párom, akivel a Való Világ alatt is jártam, mindenféleképpen nagyobb kebleket szeretett volna. Kértem, hogy ne tegye, mert szerintem nagyon szép volt anélkül is. De mivel sehogy sem bírtam lebeszélni, így inkább mellé álltam, és együtt kerestünk plasztikai sebészt. Anettet pedig már úgy ismertem meg, hogy meg volt csináltatva a melle. Tudom, hogy a jövőben, ha gyermeke születik, szeretné majd ismét megplasztikáztatni a mellét, és nem is kérdés, hogy a segítségére leszek mindenben.

Bár a legtöbb hölgynek szerintem nem kés alá kéne ahhoz feküdni, hogy helyreálljon az önbizalma, hanem sokkal jobban oda kéne figyelnie önmagára. Egészségesen élni, sportolni, törődni a testével.

Volt már olyan hölgy, aki többet is szeretett volna Tőled egy táncnál?

Persze, volt. De én minden munkánál le szoktam szögezni, a félreértések elkerülése végett, hogy én csak táncolok. Műsor után szívesen ott maradok egy bulin vagy egy leánybúcsún és beszélgetek a lányokkal. Nagyon sok mindent lehet tanulni ilyenkor a hölgyektől!

A hölgyek között gyakran igazán jó csajok is akadnak…

Igen, de pont az különbözteti meg a hivatásos táncost attól, aki csak hobbiból táncol, hogy nem engedheti meg magának, hogy csak a jó csajokat emelje ki a műsorhoz. Mindenkivel hasonló szinten kell összedolgozni, a kényeztetés mindenkinek jár!!!
További rovatok:

Plasztikai sebészek

Ha te is akarnál, stb... Kattints ide!


Médiapartnerünk:

www.nagymell.eu
Aki a nagyot szereti