Friss

Tara Reid újraszabatta elfuserált melleit

Plasztik Tara

Ismét plasztikai sebész kése alá feküdt Tara Reid színésznõ, aki leginkább az Ameriai Pite egyik fõszereplõjeként lehet ismerõs. Most elrontott mellmûtétjét hozzák helyre, ami miatt két éve rajta röhögött a világ.


Tara Reid ismét plasztikai mûtéten vett részt. Ezúttal azonban korrigálták korábbi mûtéteinek hegeit - tette közzé az US Weekly. A színésznõ elmondta, hogy a múlt hónapban helyrehozták a vágást a mellén és kisimították a hasát.
Reid 2004. novemberében leplezte le akaratlanul a mûtét utáni katasztrofális eredményeket, amikor egy partyn pózolva lecsúszott a ruhája pántja. "Egy internetes oldalon az én mellmûtétemet szavazták meg a világ legundorítóbbjának. Teljesen kétségbeestem" - mondta a 30 éves Tara. Azt is elárulta, hogy fiatalkorában, amikor fiúkkal randizott, mindig azt kérdezte tõlük, hogy mi baj van a melleivel, mert rondának gondolta õket, ezért szerette volna kijavíttatni a hibát.
Végül egyszerre csináltatta meg a hasát és a melleit is, de mindkettõ rosszul sikerült: "Kockás hasat akartam, ehhez képest valami hepehupás, gödrös izé lett a végeredmény". Ezután két évig maga alatt volt, próbálta visszanyerni az önbizalmát és reménykedett más mûtétekben, amik megoldanák a problémáját. "Nem hordhattam bikinit. Rengeteg munkát nem kaptam meg. Elvesztettem a reményt, az egész egy szörnyû rémálom volt."

(forrás: Index.hu)

További rovatok:

Plasztikai sebészek

Ha te is akarnál, stb... Kattints ide!


Médiapartnerünk:

www.nagymell.eu
Aki a nagyot szereti