Friss

Egy igazi Thai masszázs…

Csak kismellû nõknek!

Thaiföldön az egészségügyi szervezetek különös kezdeményezést indítottak útjára. Mellnagyobbító gyakorlatokat tartalmazó tanfolyamot indítottak a mellméretükkel elégedetlen thai nõk számára.


Ezek a közös gyakorlások azért jöttek létre, hogy ezáltal segítsék azokat a helyi nõket, akik lelkileg sérültek a nyugati kultúra által diktált nagymellû nõk ideálja miatt.
Tudvalévõ, hogy az ázsiai nõk átlag mellmérete sokkal kisebb, mint az európai nõké, ami ellen eddig nem sokat lehetett tenni. Egészségügyi szervek arra is rámutattak, hogy a nyugatról importál melltartók méretei egyáltalán nem találkoznak a thai nõk mellméreteivel. A Népegészségügyi Minisztérium által szervezett tanfolyamon elsõ részén, Bangkokban rengeteg nõ jelent meg. Egy tánccsoport tagjai mutatták be azokat a táncgyakorlatokat, amelyek jótékony hatással lehetnek a nõk mellméreteire plasztikai mûtét nélkül. Dr. Pennapha Subchaeron elmondta, rengeteg nõ nem is tudja, hogy a megfelelõ méretû melltartó hordásával és a rendszeres mellizom feszesítõ gyakorlattal-tánccal álmuk valóra válhat.

További rovatok:

Plasztikai sebészek

Ha te is akarnál, stb... Kattints ide!


Médiapartnerünk:

www.nagymell.eu
Aki a nagyot szereti