Friss

Molnár Anikó: "Látni akartam a mellműtétem!"

Őszinte vallomás az ex - „Nagy Ő“ mellnagyobbító műtétjéről…

Molnár Anikót egy chippendale válogatáson kaptuk mikrofon végre, ahol árgus szemekkel vizslatta az extrémebbnél extrémebb vetkőzőverseny résztvevőket.
- Hogy kerülsz ide?

Október elejéig egy rádióban dolgoztam, de ez a munka megszűnt, úgyhogy pont jókor jött ez a felkérés: Egy chippendale tehetségkutató versenysorozaton leszek műsorvezető Jáksó Laci mellett.

- Izgalmasan hangzik…

Ez egy országos turné, fél éven keresztül, minden hónapban a legjobbak jutnak tovább, hogy a legutolsó döntőben már csak a legtehetségesebbek mérjék össze tudásukat. Ilyen még Magyarországon egyébként nem volt!


- A mellnagyobbító műtétekről mindezt nem lehet elmondani. Beavatnál minket a műtéted okaiba?

Én azért csináltattam meg 6 évvel ezelőtt a mellemet, mert rengeteget diétáztam és a cicim szinte teljesen elfogyott. Ez engem nagyon zavart. Gyakorlatilag eltűnt a büszkeségem. Akkoriban még modellkedtem és megkaptam egy hajfesték reklámot. Ebből kerestem annyi pénzt, amiből ezt ki tudtam fizetni. Azóta visszakaptam az önbizalmamat!


- Kezdjük a legelején! Hogyan emlékszel vissza az első lépésekre?

Mikor először találkoztam az orvossal, emlékszem, hogy másfél órán kereztül faggattam. Kikérdeztem A-tól Z-ig a szoptatástól kezdve a mellékhatásokig. Nagyon izgatott voltam. Aztán elérkezett a nap, már alig vártam a műtétet. Bennem van egy perverz hajlam, mert imádom a vért! Ezért az volt a kérésem, hogy helyi érzéstelenítéssel oldja meg a műtétet, mert látni akartam!


- És így történt?

Nem. Ő természetesen ebbe nem egyezett bele, elaltattak…


- Milyen technikával műtöttek?

Nekem nagyon jó a bőröm, így az orvos úgy döntött, hogy a mellbimbó körül vágja a keblem. Annyira eltűnt a heg, hogy szinte láthatatlan.


- Mit tapasztaltál a műtét után?

Másfél óra múlva ébresztettek, de nem szépítem a dolgot, nagyon fájt, sőt, k..ra fájt! Szorítókötés volt rajtam, és úgy éreztem, mintha satuba szorították volna a tüdőm, alig kaptam levegőt.


- Ezután mi történt?

A műtét után este már haza is engedtek, de akadt egy kis komplikáció. Annyira bevérzett a bal mellem, hogy a hasamon folyt a vér. Ettől én persze nem ijedtem meg, azonnal hívtam az orvost, aki vissza is rendelt a kórházba. Kiderült, hogy az egyik ér, amit elvágtak, nem húzódott vissza.


- Mit lehetett ebben az esetben tenni?

Az éjszakát bent kellett töltenem, és azt mondta az orvos, hogy ha nem húzódik vissza továbbra sem, újra fel kell nyitni.
De szerencsére nem így történt és reggel hazaengedtek.


- És azóta hogy érzed magad?

Azóta semmi probléma nincs vele. De nyilván azért sincs, mert ápolom, foglalkozom vele. És ami a legfontosabb, hogy évente legalább egyszer kontrollra járok.


- Milyen lett a végeredmény?

Szexuális téren nekem a műtét óta még érzékenyebb a keblem.
A legjobb történetem, hogy egy volt barátom szeretkezés után megjegyezte, hogy soha ne jusson eszembe megműttetni a melleimet, mert annyira csodálatosak!


- Mekkora lett pontosan?

350 köbcentis lett!
További rovatok:

Plasztikai sebészek

Ha te is akarnál, stb... Kattints ide!


Médiapartnerünk:

www.nagymell.eu
Aki a nagyot szereti