Friss

Kiszel Tünde kitiltaná a plasztikázott hölgyeket a szépségversenyekről!

A műsorvezetőnő jól megmondta…

Kiszel Tünde mellkérdésben (is) kihagyhatatlan! A műsorvezetőnő őszintén elmondta, mit gondol a szilikonmellekről, az átműtött nőkről és persze a saját kebléről…

- Úgy tudom, elhatárolod magad a plasztikai műtétektől. Mi az oka ennek?

Nem vagyok híve a plasztikai sebészetnek, én azt mondom, hogy egy nő legyen természetes! A környezetemben élő férfiakat egyébként szilikon témában már kikérdeztem. És mindenki szerint a természetes mell szebb és izgatóbb!
De tisztában vagyok vele, hogy a szilikon mell dolog trendi lett, de nekem ez túl mesterkélt!


- Ezek szerint el is ítéled, ha valaki plasztikai sbészeti műtéten átesett?

Én senkit nem ítélek el amiatt, hogy megcsináltatta a melleit, de én mindenkit lebeszélek róla. Sőt, ami a legfontosabb: A szépségversenyekről kitiltanám a megműtött hölgyeket! Szerintem ugyanis nem fair, hogy plasztikai sebészek által összerakott nők versengjenek, mert úgy könnyű szépnek lenni…
De szerintem vigyázni kell a sebészkéssel, mert el is lehet szúrni!


- Tudnál erre példát említeni?

Nem akarok személyeskedni, de Kelemen Anna nekem sokkal jobban tetszett, amikor még nem volt megműtve! Nagyon szép adottságai voltak…Én ha találkoznék vele, biztosan lebeszélném egy esetleges újabb műtétről, mert biztos, hogy szebb volt ezelőtt!


- Mostanában gyakran látni Téged mélyen dekoltált ruhákban. Ezek szerint Te elégedett vagy az adottságaiddal…

Rajtam a szülés sokat segített, mert a kebleim megnőttek! És én ennek örülök! Amúgy meg szeretem a mélyen dekoltált ruhákat, és mivel nekem előnyös mindez, én ezt büszkén is viselem!


- Olyanannyira, hogy 2007-ben félmeztelenül is megcsodálhat a közönség…

Ízléses képeket vállalok csak! Ilyen széttett lábú közönséges fotókon sosem szerepelnék! Az új naptársorozatom pedig szerintem ízlésesen szexis!
Szeretném bebizonyítani, hogy egy édesanya is lehet szép! Mert szerintem attól, hogy valaki már szült, attól még lehet szexi! És ha akarja, miért ne mutassa meg magát?!


- A Playboyban mondjuk még nem szerepeltél…

Korábban már megkerestek a „Nyuszis-laptól“ és akkor még úgy gondoltam, hogy nem vállalom el. De manapság már nem lennék ilyen szigorú! Ám természetesen csak az ízlésesség határáig mennék el!


- Ha szembejön veled egy csinos nő ízléses dekoltázzsal, te megnézed?

Ha fiú lennék, mellbarát lennék, mert szeretem a szép női melleket! De mivel nő vagyok, így csak távolról szemlélek megy egy-egy csinos dekoltázst. Szerintem a belső érték meg a kisugárzás a fontos!

További rovatok:

Plasztikai sebészek

Ha te is akarnál, stb... Kattints ide!


Médiapartnerünk:

www.nagymell.eu
Aki a nagyot szereti