Friss

„Ugye, mi Mellbarátok vagyunk?!“

Megalakultunk!

Igen, végre elérkezett a pillanat, megalakult az Országos Mellbarát Társaság és online megmutathatjuk, mennyire kerek is ez a világ..!Ha eddig szégyenlős voltál, most vetkőzd le gátlásaidat és légy büszke idomaidra! Legyen szó „zokniba dobott vasgolyóról“, „kipakolt hátizsákról“ vagy „lógó vizslafülekről“ Harsányi Levi szerint fölösleges azonnal a plasztikai sebészhez futni, mert úgyis mindenkire vár valaki!
A hajdani aszfaltbetyár - a csütörtök délelőtti sajtótájékoztató és „Mellbarát-Avatás“ műsorvezetője - nem rejtette véka alá, hogy pöttyös labdákkal csak gyerekkorában szeretett játszani. Manapság már az is elég neki, ha ezeket a kebel csodákat virtuálisan, például itt az ország első mellportálján láthatja…


Ez is egy álláspont. Meg az is, ha valaki őszintén megmondja, hogy kés alá feküdt…Úgy 25-ször. Ehhez kell igazán bátorság! A pécsi Tamási Timit nem érdekli ugyanis, ha valaki megszólja kihívó külsejéért, mert szerinte csak az a lényeg, hogy jól érezze magát a bőrében.
De ugyanezt gondolja az ex-„NagyŐ“ Molnár Anikó és a Playmate Kustánci Linda is, akiknek nem titkolt szándékuk a plasztikai sebészetet övező tabuk döntögetése.
Ugyan hasonló szilikon adottságokkal sem a Fresh lányok sem Gallusz Niki, és Kiszel Tünde sem rendelkezik, de abban egyet értettek, hogy kebel témában szükség van az őszinte és nyílt beszédre. Nos, éljenek a bátor Mellbarátok, remélem, egyre többen leszünk!


Üdv a fedélzeten! : )

Horváth Andrea
Főszerkesztő

További rovatok:

Plasztikai sebészek

Ha te is akarnál, stb... Kattints ide!


Médiapartnerünk:

www.nagymell.eu
Aki a nagyot szereti