Életmód

Kik is azok az Mbarátok?


2006. december 7.
A Mellbarátok beindultak!

Megalakult az Országos Mellbarátok Társasága és ezzel egy időben útjára indult az Európában egyedülálló internetes mellportál a www.mbarat.hu.
Az Országos Mellbarát Társaság és annak honlapjának (www.mbarat.hu) készítői olyan portált szerettek volna készíteni, ami tematikáját tekintve mindenkit érdekel. A női mell pedig ilyen!

Az ötlet tulajdonképpen már régen megszületett de sok sok hónap munka előzte meg az indulást. A Társaság elnöke és egyben alapitója egy fiatalember akik régen sokak számára ismeret volt a médiából ma azonban az élet egy másik területén dolgozik és mint ilyen kiléte most még titok.


A
www.mbarat.hu igyekszik kiszolgálni a bulvárra és a legintimebb kebel titkokra éhes olvasókat, és természetesen azokat a hölgyeket is, akik foglalkoznak a mellműtét gondolatával. Ezért a portálon nagy hangsúlyt kap a plasztikai sebészet mellekkel foglalkozó ága, a mellrák megelőzése, valamint a mell szépségének és egészségének megőrzése.


Az
mbarat.hu talán legérdekesebb része az Mbarat foto. Itt minden hölgynek lehetősége nyílik (anonim módon) saját melléről készült fényképet feltölteni. Persze az urakat is arra buzdítjuk, hogy ragadjanak kamerát, és készítsenek párjukról jobbnál – jobb „mellképeket”! A hölgyek pedig név nélkül megmérettethetik magukat és folyamatosan nyomon követhetik, hogy keblük állja-e a sarat a virtuális versenyben, hiszen az urak szavazással dönthetnek a naponta frissülő újabb és újabb kebelsorsokról..!

Ezen kívül Magyarország legnagyobb bulvár sztárjai engedtek minket mellközelbe, és vallottak őszintén a legintimebb titkaikról!
Az első Mellbarátok, akik ott voltak az indulásnál…
Kiszel Tünde, akinek Kelemen Anna már túl sok…
Fresh Andi, akinek a kicsi is bejön…
Fresh Viki, aki nem hord melltartót…
Pirner Alma, aki világbajnoki szinten vetkőzik
Kustánci Linda, aki bikiniben kommandózik…
Lakatos Márk, aki stylingolt már női kebleket…
Gallusz Niki, aki a mértékletesség hive Némo, aki az igazán nőies nőket szereti…
Csollány Szilveszter, aki már nem gyűrűben utazik…
TommyBoy, aki megnézi az elé pakolt árut…
Molnár „NagyŐ“ Anikó, aki szerette volna végignézni műtétjét…
Tamási Timi, aki 30 műtét után egyszer Pamela Anderson lesz

 


A plasztikai sebészet nagymesterei, akik oldalunk szakértői:

 

Dr. Seffer István (Seffer-Renner), akinek kezei milliókat érnek…
Dr. Szabó Szilárd (Seffer-Renner), akinek az esztétika a mindene…

Ami a bőr alatt van…
Plasztikai sebészeink segítségével a sajtótájékoztató vendégei egy különleges „szilikon kiállítást” is megtekinthettek, melyben a legmodernebb implantátumokat mutattuk be, amelyeket persze nem csak nézni, hanem fogni is lehetett… Kis köbcentitől a legnagyobb méretű betétcsodáig, kinek – kinek ízlése szerint… 


Szóval, kedves leendő Mellbarátaink!
Jó (el)időzést kivánunk Neked itt minálunk


Üdvözlettel:


Az Mbarátok :)

Plasztikai sebészek

Ha te is akarnál, stb... Kattints ide!


Médiapartnerünk:

www.nagymell.eu
Aki a nagyot szereti